Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Últimes tendències en cortines

Visualitzacions 906

OLAYA MARÍN

Les cortines són el complement imprescindible a la llar, ja que són un element senzill que aporta molta personalitat, donen privacitat i filtren la llum de l’exterior.   

Hi ha cortines que no passen mai de moda, per això que s’ha de ser pensar bé quines volem posar a casa perquè tindran molta presència a l’habitació i, si es cuiden bé, poden arribar a durar molts anys!

Les que més es demanen a les botigues 

Segons explica Pilar Roque, de la botiga Abays, les cortines que més es demanen són els estors de diferents teixits i enrotllables. Per als dormitoris, els clients opten per estors opacs, mentre que per a espais com el menjador o la cuina els prefereixen amb filtre solar.  

Colors que mai falten

Enguany, els colors més buscats són els ocres, blaus, verds i grisos. També es prefereixen els estampats amb ratlles o dibuixos geomètrics combinats amb altres complements de la casa, com ara els coixins. 

D’altra banda, la gent jove busca cortines de colors naturals, com ara blancs, blaus clars i marrons. També prefereixen les de polièster i fil perquè són més pràctiques de netejar.  

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×