Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

mobiliari-exterior-i-jardineria2

Les últimes tendències en mobiliari exterior i jardineria

Visualitzacions 709

OLAYA MARÍN

Com ens agrada la primavera! Els dies s’allarguen i les temperatures comencen a pujar, una invitació per sortir a l’exterior a gaudir del bon temps. Els que teniu jardí, terrassa o balcó, sabeu que aquesta és la millor època per passar-hi l’estona. Si voleu renovar el vostre espai exterior, aquí teniu les últimes tendències!

Tornen els mobles de fibra trenada

Els mobles de fibra trenada són un clàssic que torna aquest any amb molta força, ja que són còmodes i s’adapten a tota mena d’espais. Els que estan fets amb fibra natural es recomana posar-los en porxos o terrasses amb sostre, ja que es poden fer malbé si estan exposats constantment al sol i la pluja. 

I quins són els colors més demandats? Sobretot els clars, però cada vegada hi ha més gent que prefereix posar coixins o accessoris de colors ben diversos, des de grocs fins a vermells. 

mobiliari-exterior-i-jardineria1
Les plantes imprescindibles d’aquesta primavera

Les plantes són un element clau a l’exterior perquè aporten vivacitat, regulen la humitat i embelleixen l’espai. Amb l’arribada de la primavera, trobem una gran varietat de plantes que resisteixen al clima actual, com ara la lavanda, els gessamins, els narcisos, les margarides o els populars geranis. Si preferiu arbustos, trobareu camèlies, hibiscs, hortènsies o baladres.  

mobiliari-exterior-i-jardineria3
Plantes artificials per a l’exterior 

Si cuidar les plantes no és el vostre punt fort, l’alternativa és decorar la vostra terrassa amb plantes i composicions de flors artificials. A Bossvi podreu trobar una gran varietat de plantes artificials que semblen tan naturals que ningú s’adonarà que no ho són! 

Els jardins verticals són molt populars, ja que harmonitzen l’espai, purifiquen l’aire i redueixen la temperatura ambient. Tot i que normalment estan fets de plantes naturals, els artificials són més econòmics i requereixen menys manteniment. A més, molts d’ells són resistents als raigs ultraviolats, de manera que es converteixen en una barrera contra els raigs de sol. 

mobiliari-exterior-i-jardineria2

Quins canvis fareu aquest any?

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×