Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Va de llibres. Clàssics i agosarats

Visualitzacions 2.15Kırşehir

ÒSCAR GIL

Segons sembla la lectura ha esdevingut un hàbit poc comú en els últims temps, i la comprensió lectora s’ha anat convertint en un problema cada cop més present a les aules. D’aquest últim punt en puc donar fe en la meva vessant com a professor associat de la Universitat Politècnica de Catalunya. Segurament hi ha un reguitzell de causes que en el seu conjunt hi convergeixen, podríem pensar-hi… però en tot cas és més que contrastada aquesta davallada de competències a les últimes dècades en el jovent, i per tant en els adults d’avui en dia.

Seguint el fil de l’últim article publicat, bona part de l’expressió del món que percebem a escala personal, i per tant del mapa a través del qual ens movem, ve donat pel llenguatge. En aquest sentit, com més ric i acurat és l’univers de les paraules que ens envolten més àmplia serà la capacitat que tindrem per comunicar-nos de manera efectiva i entendre millor la informació que ens arriba a través de la paraula, ja sigui escrita o oral. Una bona aproximació sobre  aquesta temàtica podria ser el llibre La estructura de la magia, de Richard Bandler i John Grinder, un clàssic de la programació neurolingüística (PNL) molt recomanable per a l’autodescobriment, entre d’altres coses.

Així doncs els llibres tenen la capacitat de transformar-nos, qualsevol lector avesat hi coincidirà. Obren de bat a bat la porta de quelcom desconegut, en certa mesura, i ens duen de bracet per imaginar-nos com seria a través de la seva lectura, amb les paraules impregnades d’un paisatge, d’una emoció, d’una guspira de creativitat. Hi ha molts tipus de lectures possibles, però des de La Positiva voldríem recollir uns quants exemplars agosarats, fora del que podríem trobar a la secció de creixement personal de qualsevol llibreria més o menys especialitzada.

T’animes a viure una aventura, a aixecar el vol per a mirar-ho tot amb una mica més d’alçada, i deixar-te sorprendre pel canvi de relleu? Aquí van, doncs, algunes lectures recomanades que tenen com a denominador comú la capacitat d’eixamplar els límits interiors, si hom està disposat a deixar caure algunes estructures pel camí.

 • El soplo divino. De Galilea a la Camarga, una discípula del Cristo nos revela…, de Marie Johanne Croteau
 • Akenatón. El mensaje del faraón solar, de Daniel Meurois
 • El eterno presente del alma, de Juan José López Martínez
 • Pasaje hacia una nueva mirada. La iniciación en lo cotidiano, Chantal Dumont
 • Una historia por contar. Un reencuentro con la búsqueda de la libertad interior, Sesha
 • Formas-Pensamiento. Descubrir y comprender su influencia en nuestra salud, Anne Givaudan

I és clar, voldríem afegir alguns títols que podríem anomenar més clàssics, perquè puguis triar.

 • Deja de ser tú. La mente crea la realidad, Joe Dispenza
 • Cero límites. Las extraordinarias enseñanzas del ho’oponopono, el método hawaiano para purificar tus creencias, Joe Vitale
 • Manos que curan. El libro guia de las curaciones espirituales, Barbara Ann Brennan
 • Dejar ir. El camino de la liberación, David Hawkins
 • Manuel de Kundalini Yoga. El yoga energético para la salud física, espiritual y emocional, Satya Singh

Bon viatge!

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×