Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Vacances a Barcelona

Visualitzacions 1.27Kırşehir

OLAYA MARÍN

Arriba l’estiu i la ciutat sembla que es va buidant de gent local i s’omple de turistes. Si sou dels que es queden treballant a la ciutat o no fareu cap escapada, us proposem algunes activitats per gaudir de Barcelona!

Refrescar-se, el més important!

Una de les coses bones de Barcelona és que té platges i piscines per estar fresquets durant els dies més calorosos de l’estiu. Als barris trobareu piscines per a tots els públics: la del Club Natació Atlètic – Barceloneta, davant del mar, amb piscines d’aigua dolça i salada; la piscina municipal de Montjuïc per al·lucinar amb les vistes de la ciutat, o el llac artificial de Can Dragó, amb més de 15 000 m2

Si sou més de platja, ara no es pot fumar a cap de les de la ciutat, una bona notícia per tenir un ambient més saludable. I si teniu gossos, visiteu la platja de Llevant, que compta amb una àrea perquè els peluts també tinguin el seu moment de bany.

Heu visitat mai aquests edificis?

Si penseu en edificis i monuments de Barcelona, què us ve al cap? Segurament la Sagrada Família, la Casa Batlló o l’Arc de Triomf. Però si busqueu més enllà, segurament hi ha edificis que mai heu visitat! Per exemple la Casa Vicens, la Casa de les Punxes o el Palau Macaya. Els donareu una oportunitat aquest estiu? 

Descobriu més propostes poc conegudes al nostre mapa! 
You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×