Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Veniu a celebrar l’amor a l’Illa Diagonal

Visualitzacions 1.01Kırşehir

Redacció La Positiva

Torna Sant Valentí i la màgia de l’amor! Encara que enguany sigui en dilluns, això no serà un impediment per viure un dia especial amb la vostra persona estimada. Us proposem un pla molt especial amb emocions, regals i experiències úniques. 

Els dies previs a Sant Valentí

Voleu sorprendre amb un regal especial? A l’Illa Diagonal trobareu un munt de botigues amb l’assessorament de grans experts. Us deixem algunes idees…

Per als amants de la moda

La vostra parella és una amant de la moda o prefereix la moda sostenible? Li agraden les bosses o prefereix anar amb motxilla? Sigui com sigui, a l’Illa Diagonal descobrireu botigues de diferents marques on trobareu el regal perfecte. 

Regals culturals? Sí, si us plau!

Una visita a l’FNAC sempre és bona idea. Aquí podreu comprar llibres, música o pel·lícules per passar una bona estona. Ah! I a partir d’ara també regals per connectar amb la natura gràcies a Nature & Découvertes. 

Passejar sense rumb

Al sortir de treballar, regaleu-vos una volta pels vostres carrers preferits de Barcelona, els mateixos que vau trepitjar quan la vostra història estava naixent. Segur que recordareu aquells moments tan especials i reviureu tot el que vau sentir. 

Com us anirà agafant gana, per què no proveu d’anar a sopar a l’Illa Diagonal? Hi trobareu una gran oferta gastronòmica indispensable! 

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×