Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

ordinador museus

Visiteu els museus de Barcelona virtualment

Visualitzacions 362

OLAYA MARÍN

Com sabeu, Barcelona compta amb una gran oferta cultural. Molts barcelonins i barcelonines aprofiten el cap de setmana per visitar els museus de la ciutat. La majoria d’ells tenen un fons artístic molt ric i, a més, ofereixen exposicions itinerants constantment. Sabem que, amb la pandèmia, visitar els museus presencialment no sol ser tan fàcil com abans, ja que hi ha molta gent que té por de visitar espais tancats o que no pot sortir perquè es troba confinat. Sigui com sigui, en aquest número us portem algunes propostes per visitar els museus de Barcelona sense moure’s del sofà!

MNAC

Heu passejat mai per les diferents sales del MNAC? Si no ho heu fet o teniu ganes de reviure l’experiència, podeu visitar de manera gratuïta i il·limitada els diferents espais del museu, com ara la Sala Oval o la Sala de la Cúpula, entre d’altres. 

A través del Google Art Project gaudireu d’una visita virtual amb més de 4.500 captures de 360º de l’interior del museu. Trobareu 1.464 obres digitalitzades de més de 400 artistes. A més, podreu marcar les vostres favorites i crear una galeria personalitzada. 

Al web també trobareu diferents itineraris virtuals de les exposicions, com per exemple Il·lustradors de literatura infantil, La música de les natures mortes o Una gestió diferent del dolor, entre moltes altres. 

 

Museu Picasso

Durant el primer confinament, el cap de seguretat del Museu Picasso de Barcelona va gravar algunes de les sales. Aquests vídeos encara es troben disponibles al web i mostren les principals obres del museu amb una mirada íntima però informal. 

Descobriu tots els secrets de les diferents sales. L’obra que va realitzar Picasso quan vivia a Barcelona entre el 1895 i el 1897, les de Madrid entre el 1897 i el 1898 o les del seu primer viatge a París, l’any 1900. Descobriu-les al web!

Museu Frederic Marès 

Al cor del barri Gòtic de Barcelona es troba el museu Frederic Marès. Aquest museu compta amb una gran col·lecció d’escultures hispàniques des de l’època antiga fins al segle xix. També exhibeix part de l’obra escultòrica de Frederic Marès, l’escultor que va donar la seva col·lecció personal d’escultures que ara forma part del museu. Al web del museu podeu fer una visita virtual gratuïta de les seves col·leccions. 

 

MACBA

El MACBA no té visites virtuals com a tal, sinó que ha posat a l’abast de tothom una aplicació amb què es pot accedir a les fitxes i les audioguies d’algunes exposicions temporals i de la permanent Un segle breu: col·lecció MACBA. Aquesta última fa un recorregut cronològic de les obres més destacades del museu des del 1929 fins ara. 

Museu del Disseny de Barcelona

Des de casa podeu visitar les quatre sales del Museu del Disseny de Barcelona. Gràcies a la tecnologia del Google Street qualsevol pot conèixer les exposicions permanents del museu: Del món al museu. Disseny de producte, patrimoni cultural; Extraordinàries! Col·leccions d’arts decoratives i arts d’autor (segles III-XX); El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015); i El disseny gràfic: d’ofici a professió (1940-1980).

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×