Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

colors-parets-1

Voleu fer un canvi a casa? Pinteu de nou les parets!

Visualitzacions 910

OLAYA MARÍN

Si voleu fer un canvi i renovar alguns racons de casa, no cal que canvieu els mobles; simplement escollint un altre color per a la paret, obtindreu un canvi molt significatiu! A l’hora de pintar una casa o un pis, és important escollir aquells colors que vagin en línia amb l’estil de l’espai i la personalitat dels que hi viuen. Hi ha colors per a tots els gustos, però alguns s’adaptaran millor que altres depenent del tipus de mobiliari que tingueu.

Foto: Pinterest

Els colors com el blanc, el beix o el gris clar són una aposta segura per potenciar la lluminositat de l’espai. Els colors massa foscos o càlids tenen molta força, cosa que pot provocar que us en canseu més ràpidament. Per evitar-ho, els colors més frescos ajudaran a obtenir un espai més neutre on combinar més varietat de mobles.

Utilitzar diferents colors o buscar-ne un amb una tonalitat més forta per a una paret donarà protagonisme a una de les zones de l’habitació. Per exemple, en pintar amb un color fosc la paret on va el capçal del llit no haureu de fer servir quadres o miralls per decorar-la.

Foto: Pinterest
No oblideu les parets exteriors!

Les parets del balcó o el jardí són clau per a la redecoració d’aquests espais. Les parets amb recobriments de pedra, maons o ceràmica són més permanents i necessiten menys manteniment. Si les preferiu d’aquest tipus, és millor escollir materials de colors neutrals com el marró, el negre o el gris per aconseguir que combini amb qualsevol mobiliari exterior.

Foto: Pinterest

Si preferiu utilitzar la pintura, haureu d’escollir un color amb un acabat mat, setinat o brillant que s’adeqüi a l’estil que voleu obtenir. El color més utilitzat als espais exteriors és el blanc, ja que aporta calma, lluminositat i frescor per fer front a les tardes més caloroses. Això sí, aquest color us obligarà a fer un manteniment més freqüent de les parets. Les tonalitats més càlides, com ara el marró, el taronja o l’ocre, aconseguiran crear un espai amb més vitalitat i força. Si el que voleu és transmetre personalitat, arrisqueu amb colors menys freqüents com el vermell, el groc o el verd.

Foto: Pinterest

Independentment del color que escolliu finalment, recordeu sempre trobar un material de qualitat per obtenir un resultat òptim i més durador. Quina serà la propera habitació que canviareu? Us llegim a les nostres xarxes socials!

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×