Get in on this viral marvel and start spreading that buzz! Buzzy was made for all up and coming modern publishers & magazines!

Fb. In. Tw. Be.

La Revista            Qui som           Publicitat           Contacte

Inicieu-vos en el món DIY

Visualitzacions 259

OLAYA MARÍN

El concepte “fes-ho tu mateix”, o més conegut com a DIY, és una activitat molt semblant a la restauració de mobles, ja que pretén donar-li una segona vida a aquells objectes o materials que estan trencats o que no fem servir. Aquesta tècnica aporta molts beneficis, ja que potenciarà les vostres habilitats manuals i us ajudarà a millorar gradualment la imaginació i la creativitat. 

En aquest número us portem algunes propostes senzilles per iniciar-vos en el món del DIY i que de ben segur que us serviran per decorar la vostra llar

Una segona vida a les caixes de fusta

Heu pensat mai en què fer servir una caixa de fusta? Si en teniu a casa –o si les podeu demanar en algun comerç del barri–, ja podreu començar a pensar a buscar un espai per col·locar-les, ja que és un objecte que ens ofereix infinites possibilitats. 

Per exemple, les podeu pintar i decorar com més us agradi i fer-les servir com a prestatgeries. Si les pinteu de color blanc o marró, el vostre saló o menjador tindrà un aspecte més rústic. També les podeu pintar amb tonalitats més vives per penjar-les a les habitacions dels infants i col·locar-hi els seus ninots i contes. 

Una altra opció és fer-les servir a la terrassa de casa per col·locar-hi les plantes. Una tendència molt popular és apilar les caixes de manera creativa per tal de crear una prestatgeria de plantes molt original!

Si no us convencen cap d’aquestes dues opcions, podeu optar per crear una petita taula o una tauleta de nit amb la caixa. Només cal que la decoreu com més us agradi per tenir una superfície on deixar els comandaments, el rellotge o els llibres.

Coneixeu el washi tape

El washi tape és una cinta decorativa japonesa que s’utilitza per fer manualitats, per decorar objectes o per crear dibuixos i formes a la paret. Es caracteritza per tenir una gran varietat de dissenys i colors que s’adapten a la personalitat de cadascú. 

Una de les maneres més originals d’utilitzar aquestes cintes és fent dissenys a la paret. Si voleu decorar la paret d’una de les habitacions de la vostra llar sense que quedi sobrecarregada, podeu fer servir les cintes per crear siluetes o petits detalls. Així mateix, les podeu utilitzar fins i tot per donar-li un estil únic als mobles o a algun electrodomèstic. Tot és qüestió d’imaginació i creativitat!

També podeu fer servir el washi tape per decorar petits objectes, com per exemple espelmes o marcs de fotografies. I per als més petits –i no tan petits– una alternativa és fer servir aquestes cintes per personalitzar el material escolar, com ara els llapis, els bolígrafs o els portallapis! 

Si coneixeu més idees amb capses de fusta o amb washi tape, no dubteu en explicar-nos-ho a les nostres xarxes socials!

 

 

Fotos: pinterest.com

You don't have permission to register
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×